torsdag 9 januari 2014

LO


I höstas när jag och Therese pysslade så påbörjade jag denna Lo, eller jag bestämde papper och kort. Nu när vi pysslade på jullovet så gjorde jag klart den. Sen kollade jag igenom de LO.s jag hade gjort och jag borde nog variera mig lite mera för att Alexander med dessa bokstäver har jag på typ varenda en. 


En snygg effekt att stansa ut stjärnor och hjärtan och sen ha ett annat papper bakom, hittade tipset på en av alla miljoner scrapbooking-bloggar jag kan ramla in på. Kommer tyvärr inte ihåg vilken. Men jag kommer att göra så oftare. Lo.s borde jag göra oftare så det går åt lite mera papper. Jag får jobba på den saken när jag fått iordning på pysselhörnan i sovrummet och det blir ju efter att övervåningen är klar och Julia flyttat upp.

Idag kom Alex iväg till dagis och det gick riktigt bra att lämna trots att han inte ville gå in. Det brukar gå bra bara man följer med in en stund och leker lite och det går ju bra bara man inte har bråttom iväg. Nu ska jag göra det jag är bäst på. Ingenting. Man får passa på när Alex är på dagis och Julia sover.

Bazinga

1 kommentar:

  1. Jättefina Lo.s du har gjort Madde!
    Alexander är så go och glad, och vilket leende han smäller av!

    Pussa på båda barnen från mig!

    Kram Ann-Britt!

    SvaraRadera