onsdag 30 maj 2012

Scrappat

Idag har jag scrappat för fullt den senaste en och en halvtimmen. Ibland gäller det att ta sig tid till att scrappa om inte annat för att koppla bort alla måsten och varva ner. Idag var en sån dag, jag hade kunnat flängt omkring hemma och städat och fixat och donat, men eftersom jag ska jobba till halv två inatt vill jag inte vara slutkörd innan jag kommer till jobbet och brist på bikiniväder fick det bli pyssel istället.

Så vad har jag gjort då? Jo bla denna LO.
Idag kände jag för att vara ego och de korten jag har att scrappa med börjar ta slut, så framkalla kort står högt på listan nu. Alla papper är från Tilda-blocket som jag köpte nyss. Jag trodde de skulle vara väldigt lätta att använda, men det var inte så lätt som jag trodde. Kan kanske bero på att de är så väldigt fina och jag egentligen inte vill klippa i dem, för det tog emot. Pärlorna längst ner sitter på band och det tyckte jag var lite häftigt. Denna LO får representera nummer 31 i utmaningen.

Vad jag mer har gjort kommer att komma senare. Jag kan ju inte ta allt på en gång, då har jag ju inget att blogga om den närmsta veckan.

Live long and prosper

3 kommentarer:

  1. Vilken snygg Madde! Du är så duktig på att scrappa.
    Så vackra papper och dekorationer på detta;)
    Kram Ann-Britt

    SvaraRadera
  2. Här är det tvärtom... Gärna slita innan jobbet eftersom det är så lugnt :-)

    SvaraRadera