onsdag 19 januari 2011

Onsdag

Jag lever idag med. Gårdagskvällen var ingen höjdare, det var nån som bara gnällde och det var varken jag eller Daniel. Rutinerna här hemma börjar sakta men säkert ta form. Att ta en promenad med vagnen är numera inte ett lika stort projekt som tidigare. Däremot ser jag framemot när mamma-gruppen börjar igen, det ska bli kul att se lite folk.

Förut när jag var ute och gick så kändes det som att solen värmde lite när man hade den i ryggen. Det var en mycket skön känsla. Men för varje dag som går så kommer våren närmare. Jag brukar gilla vintern men nu i år så suger den. Det kan ju bero på att jag inte jobbar och att vara ledig på vintern är ingen höjdare ialf inte med spädbarn. För när jag jobbar är jag glad så länge det inte är 30 grader varmt ute, för då vill jag vara ledig. Så sommaren ser jag framemot för jäklar vad jag ska vara ledig och Daniel också för den delen. Sen ska jag börja jobba igen, men i det här hushållet röstar vi för jämlikhet och att förlora så mycket pengar som möjligt.

1 kommentar:

  1. Om ni senare i vår vill ut och förlusta er, typ gå på bio eller något, så finns det någon i stan som gärna ställer upp som barnvakt ;0) Ja, om det inte blir för ofta såklart ;0p

    SvaraRadera