måndag 27 december 2010

Jullov

Det blev visst ett litet jullov här på blöggen. Men jul har det firats till både höger och vänster. Julafton spenderades hos mamma och pappa i Sannahed. Där bjöds det på god mat, Kalle Anka, jultomte och en massa julklappar. Alexander klarade sin första tomtekontakt galant, dvs han sov. Men julklappar fick han så lite snäll måste han ju ha varit under de första elva dagarna i sitt liv.

Juldagen firades hemma hos oss med Daniels familj. Även här blev det god julmat och julklappar. Jag hade för övrigt flyt denna dag, jag var värdinna men lyfte inte ett finger med varken mat eller disk. Det har sina fördelar med att vara nybliven förälder.

Annandagen firades på MediaMarkt och Elgiganten, så nu har jag en mobil igen. Det känns riktigt bra om jag får säga det själv. Alexander klarade även det galant, dvs han sov. Även idag blev det Marieberg och han sov det mesta idag med. Vi har även testat amningsrummet, det får sådär i betyg. Det är kanon att det finns, men det borde vara mer än två platser att amma på och gärna en liten bänk vid varje stol som man kan ställa handväska på och lite andra småsaker som kan vara bra att ha när man ammar.

Nu var det nån som vaknade. Men bilder från julen dyker kanske upp imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar