tisdag 21 december 2010

Jag lever idag med

Tjoho här kommer lite livstecken från mig. Livet som mamma rullar på rätt så bra hittills om jag får säga det själv. Helt lätt är det inte alla gånger och hormonerna är mer upp och ner än vad de nånsin har varit förut. Nåväl inatt lyckades vi lägga över den lilla sparven i sin säng och han fortsatte att sova. Visserligen sov han bara två timmar där innan han ville ha mat, att äta gör han både i tid och otid och tyvärr bara på ena tutten. Men vi jobbar på vänstertutten, jag funderar på att dränka den i choklad innan så den smakar extra gott.

Idag ska det bakas lite julgodis, jag började igår med att göra nougat men det blev för torr och kommer att åka i soporna idag. Jag kommer att för första gången ge mig på att göra fudge, det känns riktigt spännande.

Igår så hade Daniel väldigt konstiga frågor för sig, han undrade när jag hade tänkt ha mitt kalas och vilka som vi ska bjuda och kalas blir det antingen 8 eller 9 januari och det blir den vanliga släkten som kommer. Än så länge har jag inte planerat in att bjuda hem kompisar, kanske att det blir en spontanbjudning. Men det återstår att se. Jag hoppas på en mobiltelefon i present för min har stendött, har försökt med första hjälpen hur många gånger som helst men den vägrar att återupplivas.

Duschen nästa medan sparven fortfarande sover.

2 kommentarer:

  1. Du kan luta han att äta från andra tutten fick jag göra med esmeralda... du lägger han på samma sida som han ligger på när han äter på sin favoritsida fast du håller han på sidan om dig, typ så han ligger snett om dig. Då tror han att han äter från sin favoritsida... brukar funka bra...

    SvaraRadera
  2. Jag tror stenhårt på choklad! Annars är Josefines förklaring bättre än den jag försökte ge på telefon för några dagar sen

    SvaraRadera