tisdag 14 maj 2013

Tips






Oftast när man köper färska kryddor och örter så brukar man använda långtifrån allt som är på plantan, så i söndags tog jag mig tid till att klippa ned koriandern med örtsaxen och frysa in i en burk, så nästa gång jag ska ha färsk koriander har jag i frysen ialf om jag ska ha klippt koriander. Kanonbra istället för att slänga en massa. I söndags klippte jag dessutom en massa gräslök, det var drygt men mycket smidigare med en örtsax än en vanlig sax.

Idag har jag varit hos barnmorskan och allting såg bra ut och det är ju skönt det. Däremot sa hon att jag såg pigg ut och jag vet inte om hon sa det för att vara snäll eller inte, men jag kände mig som en zombie efter gårdagens stängning och hade typ bara ramlat ur sängen innan besöket. Men nu vid halv tolv och äntligen lite frukost börjar jag på att piggna till.

Bazinga

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att allt var bra med dig och lilla magen! Kram Ann-Britt!

    SvaraRadera
  2. Jag brukar göra detsamma, trevligt med det "färska frysta". Gräslöken kanske man borde ta tag i...
    Skönt att allt är bra med er alla!
    Kramar

    SvaraRadera