måndag 21 januari 2013

Skadad

Efter snart elva år på mitt jobb börjar jag på att bli skadad på riktigt. Jag har problem med att läsa vissa ord ibland. MC-fest är ett sådan, jag läser först mac-fest, sen efter ett tag kopplar jag att det är MC som i motorcykel. Så är det med allt som är MC relaterat. Det är nog dags för mig att byta karriär tror jag, innan jag sabbar ännu mera hjärnceller.

Inatt kom bakslaget utan napp, tror Daniel var nog uppe typ fem gånger till Alex inatt så vid halv sex åkte nappen in och Daniel fick ju inte mer sömn av hunden som är dålig i magen och som bajsade inne. Men har man dålig mage så har man. Så idag har han ätit fiskbullar och ris, det ska tydligen hjälpa. Nu ligger däremot hunden helt utslagen efter förmiddagens promenad. Men åter till nappen, den fick åka in i Alex mun till lunchsovningen också, men då hade han försökt somna utan napp i en halvtimme och var sen otröstlig och jag hade ingen lust att ta in honom och strunta i sömnen. Men jag håller tummarna på att det bara är ett temporärt bakslag. För annars har det gått bra hittills utan napp, lite tidiga morgnar men annars har det gått bra.

Bazinga

2 kommentarer:

  1. Haha, kan inte låta bli att skratta lite, låter som ett riktigt Svensson-liv hemma hos er just nu ;0)

    SvaraRadera
  2. Här har vi bakslag också. Elmer vill verkligen inte ha blöja men vill heller inte kissa på varken pottan eller toaletten...

    SvaraRadera