söndag 23 oktober 2011

Myskväll


Igår kväll när Alex hade somnat så tog jag och Daniel lite myskväll. Det blev ost, kex, korv och vin. Mycket gott var det. Kan verkligen rekommendera Robertsson vitlök och bacon korv till ost och kex, den är helt underbar att äta kall.


Till den andra omgången så blev visst inte upplägget lika vackert. Men det smakade nästan lika gott. Man började dock bli lite väl mätt. Till maten såg vi filmen Brides Maids och snälla se den inte. Den var skitdålig, pinsam rakt igenom. Dessutom var den över två timmar lång, en halvtimme hade räckt.

Igår blev det vinterordning i trädgården, de sista blommorna slängdes. Lagerbladen fick flytta in. Bilarna fick vinterdäck. Idag blir det mer fokus på innesysslor. Alex sängbotten ska flyttas ner, borde ha gjorts för längesedan men eftersom han inte reser sig upp så har den blivit kvar uppe, kan ju tillägga att den sitter ihop med vår säng så de har mer varit aktuellt att han rullar över till oss och det gör han nu även med kudde i vägen.


Så här glad var Alex tidigare i veckan när han fick bada i stora badkaret med oss. Det var en riktig hit och kommer att göras om flera gånger i vinter.

1 kommentar: