måndag 17 oktober 2011

Måndag

Idag känner jag bara hur energin sakta men säkert rinner av mig. Att vara halvsjuk och inte bli frisk med småbarn och jobba heltid är fan inte lätt. Kan ju upplysa alla om att det där med att vara småförkyld i en månad är helt nytt för mig. Jag är förkyld i några dagar sen blir jag bra. Men nu är det helt hopplöst. Anledningen till att jag inte blir bra kan ju stavas S-N-Å-L, det där med att sjukanmäla sig och få en karensdag är inte min grej inte nu och har aldrig varit om jag inte har feber och det har jag inte.

Idag har jag försökt att pyssla lite då tiden infann sig, tyvärr fanns inte inspirationen så det blev inte så bra. Jag försökte måla med de pennorna jag köpte på Panduros outlet i Ullared, men de blir inte bra. Det kan ju bero på att de påminner väldigt mycket om tuschpennor man hade som barn. Resultatet är detsamma. Så andra pennor ska inhandlas nån gång i framtiden. (Jag bara hintar lite om att jag vill ha Promarkers pennor i present).

Senare i eftermiddag ska jag över till grannen så Alex får leka lite. Just nu sover han och har gjort det ett tag och det behövdes för han sov skitdåligt inatt, därav en anledning till min trötthet.

Jag lovade ju en recension från igår och till förrätt fick vi kantarellsoppa som var jättegod. Till varmrätt blev det hjortsadel, hasselbackspotatis och balsamico sås. Hjorten var helt kanon. Till efterrätt blev det en lemon curd röra med jordgubbar, hallon och blåbär. Det var en riktigt bra kväll med härliga tjejer från jobbet. Så nu ska vi gå laget runt och träffas en gång i månaden och om ca 7 månader har vi en vinnare.

Live long and prosper

2 kommentarer:

 1. Jag får se om jag byter ut mina promarker. Är sugen på copic då det är helt fantastiska!

  Men om du ska köpa promarker tänk ljusa färger och två i liknande nyans så du kan blanda och skugga lättare.
  Många av mina promarker har jag köpt här. http://www.joannasheen.com/craft-supplies/promarkers/
  De kostar då ca 15kr st och det är gratis frakt!
  Jag betalade 190kr för 9 promarker en vit penna och 3 pack extra smala tippar. De är mycket bra pris!

  SvaraRadera
 2. KOlla färgkartan innan så du inte köper fel nyanser. Så att de passar mena jag :D

  SvaraRadera