söndag 2 oktober 2011

Födelsedagskort

Igår när jag var iväg och jobbade så var Daniel på kalas, det var hans svåger som fyllde år. Så när jag sålde hamburgare för fullt så var drack Daniel kaffe och åt tårta. Men ett kort hade jag fixat ihop till födelsedagsbarnet.Stämpeln är en av de nyinhandlade, den är dessutom färglagd med de nya pennorna. Jag skulle behöva förbättra min teknik och en kompis ville ha med mig på en färgläggningskurs men då det ekar på kontokortet så fick det bli en annan gång.

Nu laddar jag för en sista stängning och jag är ganska slut, det var inte lätt nånstans att ta sig upp ur sängen imorse för jag hade skitsvårt att somna igår, runt tre somnade jag ordentligt. Sen har man blivit störd av Alex några gånger på morgonen. Jag borde ta och sova på övervåningen, men jag är övertygad om att det spökar på övervåningen så jag vill inte riktigt gå upp och lägga mig där mitt i natten.

2 kommentarer:

 1. Duktig du är som pysslar på trots jobb och allt. Fast kanske är det ett sätt att koppla av från omvärlden... Så är det för mig!
  Jättefina projekt du har pysslat ihop iaf. Funderar på om vi ska göra hand/fotavtryck på canvas med barnen när vi ses på lördag? Har redan gjort som du kanske såg i hallen... Men kan ju vara kul att ha o ge bort oxå! O kul med ett pyssel som papporna kan vara med på :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du =) hör har du en bra grund att gå efter när du målar. Kolla på den videon. men man får ju prova sig fram helt klart. Och så finns det promarker med MCP taknik också.
  http://papperochsant.blogspot.com/2008/06/frglgga-med-promarkers.html

  och så denna...

  http://scrapptorget.wordpress.com/2009/11/10/promarkers-en-liten-visning/

  De finns som sagt en djungel med tips och trix

  Stellas har distresser och copic kurs... så det är inte promarker på kursen i alla fall. Just därför jag går för att jag behöver träna på distresser och vill prova copic (ungefär samma som promarker) :)

  SvaraRadera