söndag 16 oktober 2011

Fullt upp

Helgen har varit fullt upp för den Åströmska familjen. Först har det jobbats 6-16 och igår var det först kalas för min svägerska Kate. Hon fick ett kort som jag gjort som var fyllt med ett presentkort.


Så här snygg är Alex numera när vi lämnar huset. Skinnpaj och allt. Efter kalaset var det dags för nästa kalas. Då åkte vi vidare till Daniels vän och min väninna Slyna. Han fick ett sambokit av oss. Det är så att han har en inneboende hos sig nu. Han fick filmen Brokeback Mountain, vaselin och massageolja så nu kan de två ha mysiga hemmakvällar.

Nu ikväll ska jag hem till en kollega på Halv åtta hos mig. Det ska bli skoj att träffa kollegorna utanför jobbet. Tre rätters blir det också och jag har slagit på stort och målat naglarna. Recension på maten kommer imorgon.

Tilläggas ska också att jag har haft det guld på jobbet i helgen, har världens bästa jobbarkompisar. Sällan det är en tråkig stund på jobbet.

2 kommentarer:

  1. Fint kort och vilken liten tuffing han är Alex. Tre-rätters-middag låter inte helt fel. Jag fick pepparrotskött hos föräldrarna i dag, så jag är i sjunde himlen!

    SvaraRadera
  2. Så härligt att känna så över sina arbetskamrater, det gör det hela så mycket lättare & roligare =)
    Så snygg han e favvo killen
    >>Marina

    SvaraRadera