tisdag 19 februari 2013

Tvättstuga

Något som jag börjar bli riktigt sugen på är en ny och fräsch tvättstuga. Som det ser ut nu så tvättar och tumlar vi i källaren och det som ska hängas och strykas får vi bära upp till övervåningen och det var inga större problem innan vi hade barn för då fixades allt sånt i det rummet som Alex har och så satte jag på Carolas skiva På egna ben från -84 på högsta volym och skrålade lite så blev det lite roligare. Idag är det bara tråkigt att fixa tvätten och springa i alla trappor med Alex på armen osv. Visserligen blir tvättstugan i källaren, men att få allt på samma ställe skulle inte vara fel. Men den får nog vänta. Nu läggs alla pengar på hög så vi kan byta taket och bygga ut. Vi tycker att våra 189kvadrat är för litet och vill ha större. Haha nja storleken på huset är det inga fel på, men vardagsrummet är en utbyggnad som inte riktigt passar ihop med resten av huset så det ska på en övervåning osv så att huset blir mer enhetligt och stora ytor och många rum är inget jag tackar nej till då jag genom åren blivit bortskämd med att ha en massa döyta.

Nja tråkigt inlägg blev det och nu borde jag egentligen sova lite innan det blir stängning ikväll igen. Men imorgon är jag ledig och då ska jag till tandläkaren, så det passade ju bra att jag tryckte i mig en chokladkaka förut. Nästa gång jag fyller år önskar jag mig en bättre karaktär för min är under all kritik just nu. Eller så får jag börja röka igen för då minskar ju sötsuget. Men småbarnsföräldrar som röker ser så jävla illa ut och så får de små oskyldiga barnen i sig röken på nåt sätt även om man inte röker med barnen, nä jag får väl satsa på karaktären istället.

Bazinga

1 kommentar:

  1. Här sparas det också till tvättstugerenovering, tyvärr kommer den inte bli så stor att allt ryms, grannens hus står i vägen för utbyggnad :-(

    SvaraRadera