onsdag 11 juni 2014

Riktigt inlägg


Tänkte att det var dags för ett riktigt inlägg. Det blir ju inte så ofta då jag oftast tar bilder med mobilen och sen använder jag mig av dropbox för att få dem till datorn och det skulle ju kunna funka bra om det inte skulle söka efter nya objekt hela tiden. Men nu har jag lärt mig att pausa den funktionen. Sen att datorn är för slö för mitt tålamod är en stora bidragande orsak också. Men i år har jag ialf prästkragar så det räcker och blir över.Det växer i pallkragarna också. Har gigantisk blast på rädisorna. Daniel trodde att det var salladen....
 

Då det faktiskt är rätt dyrt med att köpa sommarblommor och det krävs en hel del för att fylla alla baljor jag har så blev det squasch, basilika, persilja och chili i denna. Slängde även i salladsfrön. Nu får jag hoppas på att växterna håller sams och inte tar död på varandra.
 

Jag försökte få till det snyggt. Eller inte.
 

Snygga krukor som är köpte på Danielssons krukmakeri i AskersundMitt växthusskåp som jag är mycket nöjd med. I år kanske jag får några nya frilandsgurkor som Daniel kan lägga in. Däremot så är mina chili och paprikaplantor små så nästa år ska jag inte så dem i äggkartonger.

Bazinga

2 kommentarer:

  1. Hej, vart köpte du skåpet?

    SvaraRadera
  2. Det är köpt på ICA maxi för rätt så många år sen. /Madeleine

    SvaraRadera