söndag 20 oktober 2013

SPÖK


Jodå igår var jag till huvudstaden för att se musikalen SPÖK med svärmor och svägerska med familj. Musikalen var kanonbra med bra musik och artister. Det enda dåliga var att Loa sjöng för lite och så satt vi typ längst bak. Men man kan inte få allt och jag är väldigt glad att jag fick följa med.

Har hört rykten om att det inte ska gå att kommentera på bloggen, jag ska kika på det sen. Inte för jag vet hur jag ska fixa det, men det löser sig nog. Eller så har alla fel på sina datorer.

Nu idag blev det som vanligt inte som planerat. Tanken var att vi skulle till Childrens upptäckarhus i Hallsberg. Men igår så hade Alex feber, så vi tyckte det var bäst att ta det lugnt idag även fast han är feberfri. Så det blev däckbyte, promenad och besök hos mina föräldrar. Det sistnämnda var visserligen planerat sen innan.

Imorgon är det ny vecka och den kommer att rulla på som alla andra veckor med öppna förskolan och dagis. Tänkte även ta mig till Mega för att kolla lite overaller till barnen. Jag var ju så klantig med overall till Julia. Hon fick en i 56 av sin farmor och farfar, men jag bytte den till 62. Sen blev det kallt och ville ha en overall nu till henne. Men smarta jag hade tagit bort etiketterna så den gick inte att byta igen. Visserligen kommer den gå åt ändå, men en i 56 måste handlas ialf. Man kan ju inte vara smart alla gånger.

Winter is coming

3 kommentarer:

  1. Roligt att helgen blev lyckad!
    Våra trolldegskonstverk blev också bra, trots att jag glömde dom i ugnen för att vara helt ärlig :)
    Ha en skön vecka! Kram frän oss

    SvaraRadera